jeżeli kogoś interesują niuanse systemu BUK (w tym możliwość obsługi przez niewykwalifikowaną operacyjnie obsługę_ to polecam artykuł na portalu DEFENCE 24
kompleksowe wyposażenie łazienki - ktoś tym handluje z OCP?
Zwiń
X
-
kompleksowe wyposażenie łazienki - ktoś tym handluje z OCP?
Witam,
Potrzebuję kupić ceramikę do łazienki np.wanne, prysznic, kibelek, umylkę itd. Grzejniki też potrzebuje.
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
-
-
Re: Potrzebuje kupić ceramikę do łazienki - ktoś tym handluj
Zamieszczone przez mozgiWitam,
Potrzebuję kupić ceramikę do łazienki np.wanne, prysznic, kibelek, umylkę itd. Grzejniki też potrzebuje.
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
polecam sklep niebieskalazienka.pl . ceny maja bardzo dobre. np umywalnka która w sklepach stacjonarnych kosztowała 1200 u nich wyrwałem za 750 zł. maja odbiór osobisty w kilku miastach
Łazienkaplus - kompleksowe wyposażenie łazienek. Markowe produkty w atrakcyjnych cenach, posiadamy własny transport. Sprawdź naszą ofertę!
ogólnie internet trzeba sledzic bo mozna sporo zaoszczędzić.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
dzięki za info, bartycką w Wawie już zwiedziłem i szukam dalejASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgidzięki za info, bartycką w Wawie już zwiedziłem i szukam dalejByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz